Monday 22 April 2013

Máme tady jaro ♥ a s ním i oblíbené zkouškové období...

ZDRAVÍM VÁS :)

Tak jsem zase tady. Znáte to. Když máte fůru času, blog vás nebaví. Ale když se máte najednou učit na zkoušku, tak máte tolik nápadů a tolik chuti na ten blog něco napsat, až to není možné. Což je ovšem pěkně na nic. Já zítra píšu zápočtový test ze Základů psychoterapie, a zatím umím jen dvě z dvaceti otázek. Ještě že to je na abcd, uf :D a to ani nemluvím o testech z politologie a mezinárodních vztahů příští čtvrtek a z Psychologie zdraví to další úterý. A už vůůůbec nemluvím z ústní zkoušce ze Sociologie, které se všichni už asi půl roku obáváme, protože nám bylo řečeno, že se jedné o nejtěžší zkoušku za období bakalářského studia a protože nám pak doktor oznámil, že stačí jedna špatná odpověď a "Uvidíme se na dalším pokusu". Ale NE. Já i přes to všechno budu sedět na tom počítači a psát na blog. Na který ani nikdo nechodí :D jaká ironie. 

Noo ale já to tady vážně NECHCI zanedbávat, tak jsem se rozhodla přidat aspoň pár fotek. Abych vám tak trochu přiblížila co tak běžně dělám, místo toho, abych se pilně učila. Jo a zapomněla jsem zmínit ty tři seminárky co už beztak dávno měly být napsané. Ale čert to vem :D

Pořád, i když je to co říct, chodím do školy a snažím se zameškat co nejméně hodin, i přes to, že mě to strašně unavuje a proto potom musím v 9 ráno chodit na kafe. Sama. Já chudinka :D a to jsem kafe nikdy nepila! Taky si často vezmu první stránku ze svých materiálů a přečtu si, co všechno bych tak měla umět nebo přečíst, ale to mě většinou tak znechutí, že už se na další stránku nedostanu. Taky se poflakuju po Ostravě a sem tam zajdu do naší oblíbené Panerie s mou kamarádkou a kolegyní Johankou :D 

Jak jsem řekla, kafe jsem nikdy moc nepila, ale v poslední době mě na něj přepadá chuť O.o jsem divná. Taky pořád a pořád začínám se čtením knížek, které už dávno přečtené mám, ale ony jsou prostě tak úžasné, že si raději přečtu je, než nějakého šestisetstránkového Giddense. Zrovna teď mám rozečtenou knížku Húrinovy děti. Já ji miluju. Sice je strašně tragická a smutná a v podstatě se v ní nedějě nic veselého, ale stejně je jedna z těch nejlepších ♥ No....sem tam se kochám krásným počasím a i když jsem si řekla, že už vážně budu šetřit - nakupuju o stošest. Ale teď už VÁŽNĚ budu šetřit!!!

Vlastně toho dělám víc, ale fotek už tolik nemám. Takže vám musí stačit tyto dvě koláže a třeba někdy příště přidám něco dalšího. Třeba o tom, jak jsem nedala ani jednu zkoušku a jak jsem skončila se školou. Mezitím se mějte fajn a užívejte krásného počasí :)

Btw do komentářů mi dávejte tipy, jak přestat čumět do zdi a konečně se přinutit k učení, děkuji :D

4 comments:

  1. Mám pro tebe bezvadnej tip, nalep si ty skripta na zeď:D

    ReplyDelete
  2. Hodně štěstí u zkoušek :))

    ReplyDelete
  3. Zkouškové mi ani nepřipomínej :D Fuj! První zápočet mě čeká přesně za týden, nechciiii :D
    Good luck :)

    ReplyDelete
  4. Ah, kafe, spása studentů! :D

    ReplyDelete

Moc děkuji za každý Váš komentář :)