Thursday 7 November 2013

Summer paradise

Při cestě z práce jsem zjistila, že mi chybí léto.

Nemyslím šílené teploty, kdy se člověk smaží pomalu jen ve své kůži. Spíš myslím tu pohodu a to všechno krásné okolo. Chybí mi dny trávené s přáteli u bazénu, blbnutí ve vodě, dobré, sladké ovoce, koncerty, ježdění na kole, večerní projížďky na bruslích, jezení nanuků, procházky, kraťasy, vychlazené nápoje, dlouhé letní akce, které mohly být venku, protože večer bylo pomalu takové teplo jako přes den, žádné stresy se školou...tohle všechno mi chybí.

Ne, že bych neměla ráda podzim a zimu. Ale co nemám ráda je studené, upršené počasí, bláto, horko v tramvajích, protože řidič si myslí, že musí zapínat topení i když jsou lidi navlečení v bundách, stres kvůli školy, to, že je už ve čtyři tma. Na druhou stranu to zachraňuje fakt, že je toto období ideální na večerní pohodu s čajem a knihou. Ale letní pohoda mi stejně chybí...a bude mi chybět ještě víc, až se bude blížit čas zkoušek a psaní bakalářku. 

Ach jo.


3 comments:

  1. Nedávno jsi mi napsala na blog.. což mě přivedlo na tvůj blog.. díky čemuž jsem si přečetla tvoje články. A myslím si, že kdybych někdy měla dvojče, asi bys to byla ty.

    Prostě. Z toho co jsem se o tobě dozvěděla můžu říct, že máme hodně věcí společných. Čtu stejné knížky, dívám se na stejné seriály. Ráno nezvládám bez zeleného čaje a druhý život vedu ve Středozemi.. a mnoho dalších maličkostí!

    Vůbec netuším jak je to možné! :D :D

    ReplyDelete
  2. mé léto nechybí, podzim mám ráda, zimu tolik ne, ale upřímně tenhle podzim byl dost ledový... a v létě bylo naopak moc fajn a příjemně..takže mi to ani nevadilo

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz/2013/11/jak-na-krasne-dlouhe-pevne-nehty.html

    ReplyDelete

Moc děkuji za každý Váš komentář :)