Friday 12 April 2013

Lana Del Rey - Off to the races

Tak tato písnička docela přesně vyjadřuje mé dnešní rozpoložení. Ne text. Ale ta melodie. Taková celá...protáhlá, vléknoucí se. Já nevím jak to popsat, prostě si to poslechněte, a vy to pochopíte. Já vám věřím :D No a dost mě zarazilo, že poslední článek je už osm dní starý. Fakt...*facepalm*






4 comments:

  1. Je taková hrozně depresivní!:D. Já ti nevím, tak nějak mi hrozně moc připomíná to počasí co je venku.. :D :D

    ReplyDelete
  2. Skvělá od Lany, ale stejně jako všechny :) Dnes je Lana v Praze, bohužel byly lístky vyprodány během 10 minut a já neměla ani sílu jít postávat kolem Archy a doufat, že budou lístky na místě, nebo že ji tam někde potkám. Počkám si na větší koncert :)

    ReplyDelete
  3. Myslím, že se to jmenuje Electronic Beats a ona je jedna asi ze 4, co tam vystupují a jelikož stál lístek asi 3-4 stovky, myslím, že to nic velkého nebude.
    Děkuji za pochvalu :) A no jo, o Seanovi jsem zapomněla, že všude umře :D V tom Equilibriu to zvládl asi v 15 minutách :)
    Bohužel oxfordky tlačí, ale to je možná i tím, že jsem do nich nacpala voňavé vložky :D
    A škola - jsem na ČVUTu v Praze na fakultě stavební :) Na ČVUTu jedno z lehčích, ale stejně to dá zabrat.
    Jen jsem se chtěla zeptat, jestli bys měla zájem někdy o SWAP, tak bych byla ráda :) Ale jsem naprostý nováček O:-)

    ReplyDelete
  4. V poslednom čase milujem piesne od Lany. Neviem prečo, nikdy som nebola fabúšikom jej ťahavým tónov a nevysloviteľných viet, ale teraz mám jednoducho obdobie priamo ako ušité pre Lanu. :)

    ReplyDelete

Moc děkuji za každý Váš komentář :)