Wednesday 13 March 2013

Sometimes, those who wander ARE lost

Zdravím po...ehm...celém týdnu! Já vím, já vím, jsem hrozná, ale když ona vůbec nebyla nálada na psaní. Poslední týden trpím vážně divným stavem. Absolutně NIC se mi nechce. V hlavně tolik nápadů, plánů, myšlenek, ale...pořád jsou jenom v hlavě. Taky se teď dokážu nějak snadno naštvat. Dneska dopoledne jsem měla vážně divnou náladu, fakt nevím co to bylo :D takový ten stav, kdy ve všem vypadáte hrozně, vaše vlasy jsou hrozné a o obličeji ani nemluvě!!! Sem tam mě přepadne tahle vlna nedostatku sebevědomí. Hm. No ale abych tady pořád nepopisovala svůj vnitřní boj se sebou samotnou, přejdu raději k něčemu jinému. Měla jsem hrozné nutkání pozměnit tady design. Jenže všechno se jako naschvál tak hrozně sekalo, že jsem skončila pouze u jiného záhlaví. Miluju tu fotku! Ti dva sice nejsou mé top postavy z Hobita (dobře no...jsou top po Thorinovi.), ale to nemění nic na tom, že jsou perfektní. A ještě teď se směju když si vzpomenu na Kiliho a jeho nadšené "You must be mr. Boggins!!!" :D no asi vůbec nevíte o čem mluvím.

Pokud jde o články, nějaké nápady mám. Teď jen doufat, že se moje rozpoložení trochu zlepší. Fakt nevím co to teď se mnou je. Ale cítím zlepšení! Čuchám ho jak ve vodě, v zemi, tak i ve vzduchu. A to už něco znamená, ha! :D Teď se jdu koukat na Chůvu k pohledání, která už určitě začala a snad se tedy brzo ozvu. No a ještě mi povězte jak se vůbec všichni máte?

2 comments:

  1. Super záhlaví mr Bogginsi! ;D

    ReplyDelete
  2. Jojo, přesně chápu, jak se ti nechce, taky mi trvalo týden napsat článek na blog ;) Jinak Kili a Fili jsou nejlepší! :)

    ReplyDelete

Moc děkuji za každý Váš komentář :)