Wednesday 22 January 2014

Hudební tip pro všechny :)

Musím se s vámi podělit o něco skvělého. Nebo aspoň já jsem z toho nadšená.

Znáte ten pocit, kdy máte všechno oposlouchané a už vůbec nevíte co dalšího poslouchat? A nechtějí se vám na netu hledat noví umělci, kteří by za něco stáli? Jestli mezi takové jedince patříte, pokračujte ve čtení :)

Díky tumblru (bless you tumblr!) jsem objevila jednu parádní stránku. Jmenuje se 8tracks. A v čem spočívá její dokonalost? Dám vám příklad. Včera jsem potřebovala dodělat věci do školy, o kterých jsem vám psala v minulém článku, a chtěla jsem u toho poslouchat něco, s čím by mi to odsýpalo. Zašla jsem na 8tracks, do vyhledávače jsem zadala "study music" a vyjely mi playlisty, které vytvořili různí lidé z celého světa, kteří nějaký takový mix, vhodný na ulehčení školní činnosti vytvořili. Když se kouknete na tagy, vidíte i o jaký styl hudby se převážně jedná, takže když máte rádi pop, najdete playlist s tímto tagem a pak už jen posloucháte a posloucháte. Já osobně preferuju tag alternative rock či indie rock. Právě teď i poslouchám Alternative/Indie rock playlist a jsem spokojená. 

Playlisty, keré se vám hodně líbí, si můžete dát do oblíbených. Takže se pak můžete ke všemu co se vám líbilo vracet. No není to skvělé? Určitě tak objevíte spousty krásných písní a dobrých skupin/zpěváků/atd.



4 comments:

  1. Dííííííííííííííííííííííííííííííík :) To se mi bude hodit

    ReplyDelete
  2. Tož kurnik to jsem nevěděla že to znáš. :D
    Taky pak existuje program, kterým si můžeš stáhnout celý playlist do pc, jmenuje se to 8hacks. :)

    ReplyDelete
  3. Tak to je husté, protože přesně mezi tuhle skupinu lidí se řadím taky, takže se mi to bude velmi hodit! Díky za tip :)

    ReplyDelete
  4. Škoda, že už nechodím do školy... :))

    ReplyDelete

Moc děkuji za každý Váš komentář :)