Tuesday 2 July 2013

Něco nového z kosmetiky

I přesto, že se můj blog nezaměřuje na kosmetiku, módu, ani nic podobného, přeci jen jsem holka a nějaký ten kosmetický produkt si sem tam koupím :D a protože už mi některé kosmetické nezbytnosti pomalu, ale jistě docházejí, navštívila jsem dneska drogérii a udělala jsem si trochu radosti :) A co všechno jsem si teda pořídila?

1. laky na nehty mi sice zrovna nedošly, ale téhle barvě nešlo odolat ♥


2. BB cream od Garnieru mají v Rossmanu za 129,-, takže i když jsem si zrovna pro něj nešla, za tu cenu jsem ho tam nemohla nechat. Sice ho právě teď nepotřebuju, ale člověk nikdy neví. A lepší ho koupit teď ve slevě, než třeba za měsíc za dvě stovky, že :)

3. K tomu jsem si ještě přikoupila sprcháč, který strašně hezky voní ♥ stačí se podívat na ten obal, na všechno to ovoce, a je jasné, že voní neodolatelně :D a za cenu 19,-? Proč ne :)

4. Nějakou obyčejnou tvářenku už potřebuju dlouho, mám sice tekutou od elfu, ale ta mi moc do horkého počasí nevyhovuje. Takže jsem koupila tuto od Essence. A řekněte mi prosím, PROČ je tak těžké najít tvářenku BEZ třpytek??? Přijde mi to skoro jako nadlidský úkol! No a nekupovala jsem dvě samozřejmě, jen jsem zkoušela, jestli ještě vůbec umím zacházet s Photoshopem :D

5. Korektor už byla taky nutnost. Moje kruhy pod očima, to je noční můra. Závidím všem, kteří je nemají! Ach ty geny...

6. No a nakonec moje velká radost - čajeee ♥ Jak jistě víte, Teekanne normálně stojí dost, asi 40 - 45 korun. Ale teď měli v Kauflandu v akci všechny ovocné Teekanne čaje za 20,- takže jsem si pro dva hned zajela. Winter time je můj milovaný ♥ a multivitamin mám na zkoušku. Zrovna jsem dopila první hrnek. Krásně voní (jak už jsem psala kamarádce, voní po marťáncích :D) a taky je moc dobrý :)

6 comments:

  1. Marťánci :D
    ach a mně se dostalo prvního pohledu na tvůj nákup - vždycky mě pobaví jak si úplně automaticky podáme tašky s nákupem k nahlédnutí :D
    a kde máš to albuuum? :O

    ReplyDelete
  2. Na korektor od Essence nedám dopustit! Dobrá koupě :-)

    World By Bella

    ReplyDelete
  3. Ten lak má krásnou barvičku!

    ReplyDelete
  4. Ach ano, čaje. Když si koupíme náš oblíbený, nemáme co zkazit. Já mám zrovna jako srdeční záležitost Citron se zázvorem od Jemčy. :)

    ReplyDelete
  5. Samozřejmě, že si pamatuju! :) Jsem ráda, že jsi zpátky, tvoje články jsem vždycky ráda četla. :) Taky jsem teď měla trochu okurkovou sezónu, ale co, blog je zábava a ne práce, takže proč se do psaní nutit. :D

    Na kruhy pod očima trpím taky a taky mě to šíleně točí, připadám si, že vypadám jak nějaká týden nevyspalá fetka když se ráno vidím. :D Tenhle korektor jsem ještě nezkoušela, teď jsem si oblíbila Match Perfection od Rimmelu a jsem moc spokojená. :)

    ReplyDelete
  6. Ten lak na nehty je fakt úžasnej!:) Chci chci chci:D:)

    ReplyDelete

Moc děkuji za každý Váš komentář :)