Tuesday 26 February 2013

Pět radostí měsíce - únor

Jsem tady se svým nápadem :D Každý měsíc vyberu pět věcí, které mi v daném měsíci udělaly radost. Nic takového jsem na blogu ještě neměla a na jiných to taky moc nevídám, pokud vůbec (vídám pouze oblíbené věci pokud jde o kosmetiku), takže proč ne :) Takže jdu do představování svých pěti oblíbených věcí měsíce únor:

1.

V minulém článku zmiňovaný mobil. Ani nevím co mě to tak popadlo, že jsem si nějaký najednou potřebovala koupit, ale jak už jsem psala, na iPhone3 jsem hodně věcí postrádala a to se o tomto říct nedá. Ovšem taky má své mouchy, to samozřejmě, ale to má asi každá věc. Více popíšu v článku, který se bude zaměřovat pouze a jenom na něj. Trochu popíšu jeho funkce atd, kdyby náhodou o něm někdo taky přemýšlel, tak ať aspoň zná názor více lidí :)

2.

Čtení. Sice na něj nemám tolik času jak bych chtěla, ale stejně není nad to lehnout si ke knížce s hrnkem horkého čaje :) Emmu pořád nemám dočtenou, jsem tak ve čtvrtině (ale zase si vemte, že má přes 500 stran :D), a zatím mi to přijde takové pořád dokola. Ale protože je to považováno za jednu z nejlepších knih J. Austen, věřím, že se to rychle zlepší :)

3.

Do tohoto čaje jsem se zamilovala. Fakt. Je sladký a přitom  zdravý. Šípek v kombinaci s ibiškem, a k tomu máte na výběr ještě jahodu, broskev a malinu. A protože jsou všechny příchutě skvělé, koupila jsem si balení, kde jsou všechny čtyři. Dá se ale najít i balení které je čistě šípkové nebo čistě šípkovo-jahodové atd.

4.

Ziaja olivové tělové mléko. No sice to teď trochu zanedbávám, ale když ho používáte pravidelně, tak určitě vidíte výsledky. Ovšem nemůžu o něm říct, že by bylo lepší než bylo kakaové máslo. To mělo určitě lepší účinky. I když toto zase příjemněji voní. Takže je na vás, čemu dáte přednost. Já bych ještě chtěla vyzkoušet něco z řady "Kozí mléko", tak snad se mi poštěstí to někde najít.

5.

Má nová "HD blush" tvářenka od ELFu. Mám ji sice jen pár dní, ale už teď ji můžu zařadit do mých oblíbených, protože to je přesně něco co jsem hledala. Chtěla jsem tekutou tvářenku, která se bude jednoduše roztírat a která vydrží + bude mít hezkou barvu, a tahle má všechny vyjmenované vlastnosti. Sice je pravda, že hodně barví, ale když řádně rozetřete, neměl by být problém :) také doporučuji :)


13 comments:

  1. 5 radostí měsíce je dobrý nápad. :-)
    Mobil vypadá dobře, s Emmou ti přeji hodně trpělivosti (prý přináší růže! :D). O Ziajě čtu všude chválu, možná bych měla taky nějakou vyzkoušet... Co se týče čajů, já jsem aktuálně propadla čajům rooibos. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, to mě těší, že si to myslí i někdo další :)
      Pokud jde o Ziaju, rozhodně doporučuji. Třeba když jsem měla pomerančový tělový peeling a používala k němu právě i kakaové máslo, tak byl výsledek vážně super, tak hladkou kůži jsem nikdy neměla :D
      Rooibos se taky chystám vyzkoušet :) ale paní od čajů říkala(můj stánek kde pracuju je naproti Oxalis), že jsou dost takové silné, nebo něco takového. Ted nevím :D

      Delete
  2. Jé Emma, jedna z mých oblíbeých knih!! Skvělá volba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně? Tak to je super, to jsem zvědavá jak bude pokračovat :)

      Delete
  3. ano, ano jsme z Ostravy a okolí :D a ano dělá modelku (:

    ReplyDelete
  4. :D jo? a jaké má jméno poptala bych se zda ho zná :D

    ReplyDelete
  5. Yay! :D Sice jsem už něco takového viděla, ale...myslím, že ne česky. taky jsem to měla v plánu! :D
    Co se týče těch čajů....mmmmmmmmmmmm! ^^

    ReplyDelete
  6. Dobrý nápad. :) Taky ráda čtu a čaje taky miluju, ovšem tento jsem ještě nezkoušela. Ziaja je výborná a od Elfu jsem ještě nic neměla tak nemohu soudit :)

    ReplyDelete
  7. Velice zajímavý tip na článek.

    ReplyDelete
  8. Ty si vážně umíš udělat radost! Paráda ;-).
    Vivi

    ReplyDelete
  9. Emma je skvělá, připomnělas mi, že bych ji mohla opět otevřít a znovu si tu nádhernou literaturu a jazyk připomenout :)
    A pickwik? Nejlepší <3 Hezký příspěvek, Míšo :)

    ReplyDelete
  10. Hezký článek:) šípkový čaj jsem snad ještě neměla, ale musím ho ochutnat:)

    ReplyDelete
  11. Mmmm ty kolekce Pickwicků v jedné krabičce taky miluju ^^ nejvíce tedy zelené čaje :) ....a Jane Austenovou taky !

    ReplyDelete

Moc děkuji za každý Váš komentář :)